Välj hur du vill shoppa

Idag så kan vi handla på nätet på lite olika sätt. Det mest traditionella är att vi söker upp den butik som vi är intresserad av. Där så söker vi de produkter vi är ute efter och lägger i varukorgen för att sedan göra en beställning.

Nu mer så har det kommit nya sätt att handla på online. Detta sätt innebär att man i en live stream får produkter presenterade live och man kan lägga beställning direkt i webbläsaren. Detta har funnits sedan ett tag tillbaka i exempelvis Kina men får nu ett uppsving här hemma också. Visst är det kul med utveckling och även om vi handlar mycket den traditionella vägen så kan Live Shopping vara det som attraherar mest idag.

Du får mycket mer information om den vara som du är intresserad av och för den som säljer så kan det vara enklare att beskriva sin produkt live. Vi får se hur det utvecklar sig med detta framöver och om det får samma genomslagskraft som det haft på andra ställen. Det är i alla fall ett helt nytt sätt att handla på och det är vi som kunder som avgör om detta kommer att bli en hit eller inte.